Ik ben Eclectisch Therapeut en Zielscoach. Ik geef al ruim 20 jaar consulten, therapeutische sessies, coaching sessies, opleidingen en inwijdingen in mijn praktijk in Breda en op locatie.

Via mijn opleidingsinstituut Atlantis Academie geef ik diversen opleidingen, cursussen en inwijdingen.

Mijn Zielsmissie

“Mijn Zielsmissie is om mensen te helpen bewust te worden van hun Ziel, Zieleplan en Zielsmissie. Om ze daarbij te inspireren en te begeleiden om voor zichzelf het doel van het leven, hun Zielsmissie, op een positieve manier vorm te geven en daar ook naar te kunnen leven. Zonder beperkende overtuigingen en vrij van angsten. En dit in alle facetten van het leven, persoonlijk, zakelijk en spiritueel.”

20211103_142055_klein

Mijn Werkwijze

Tijdens consulten wordt ik als eerste gestuurd naar datgene wat voor jou belangrijk is op dit moment omdat dit dus invloed heeft op alles wat er in jouw leven speelt. Verder kan ik je van daaruit uitleg geven waarom het gebeurt, wat je ermee kunt doen, en ook nog hoe je situaties kunt veranderen zodat jij weer lekkerder en beter in je vel gaat zitten en met nieuwe positieve energie verder kunt met jouw leven. Ik kan je als Eclectisch Therapeut ook nog eens helpen met het veranderproces d.m.v. speciaal op jouw situatie aangepaste behandelingen/sessies.

Ik krijg hulp vanuit  de verbinding met de Ziel, daarnaast de Kosmische wereld via mijn Gids Elianne en het Engelen-, Aartsengelen- en Serafijnenrijk.