Bewustwordings coaching

"We moeten de tijd juist gebruiken en ons er steeds weer van bewust zijn dat de tijd altijd rijp is om goed te doen"
Nelson Mandela

De Nieuwe Tijd zorgt voor een verandering van de energie. De trilling van de Aarde en de mensen is aan het stijgen en dit zorgt er voor dat we dit letterlijk voelen en ervaren in ons lichaam, onze geest en onze emoties. We worden als het ware wakker geschud en uitgedaagd om iets met deze veranderingen te doen.

We mogen de oude patronen en conditioneringen gaan bekijken, ons afvragen wat de toegevoegde waarde er nog van is in ons leven en dan loslaten en transformeren wat niet meer nodig is. We mogen bewust gaan worden.

Door het spirituele stuk in ons zelf te gaan erkennen, het te ontwikkelen en het te integreren in ons dagelijks leven openen zich deuren naar een nieuwe fase in ons leven. En dan wordt het jouw eigen leven en niet het leven waarin je alleen maar probeert te voldoen aan de verwachtingspatronen van de wereld.

Ben jij toe aan jouw bewustwordingsproces, maak dan een afspraak om te starten met een nieuw leven.

Het traject

Coachingstrajecten zijn persoonlijk en altijd maatwerk. Een coachingssessie is standaard 1,5 uur, in overleg zijn ook sessies van 2 uur mogelijk.

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek wordt een inventarisatie gemaakt van de hulpvraag met daaraan gekoppeld de mogelijkheden en stappen voor het coachingstraject.

Het Intakegesprek duurt 60 minuten. De kosten hiervoor zijn € 75,00 incl BTW.