Burn out coaching

Van je valkuil in je kracht

Burn-out is al jarenlang één van de meest voorkomende redenen van ziekteverzuim, maar ook één van de meest onderschatte problemen wat betreft het behandelen ervan.
Even wat extra rust nemen en je hoofd weer even leegmaken en dan weer zo snel mogelijk aan de slag”  is een veelgehoorde oplossing,

Maar een burn-out ontstaat niet zomaar en is ook niet zomaar opgelost.Dus laat je, om wat voor reden dan ook. niet verleiden om te snel toe te geven dat je wel weer verder kunt.
Het risico is namelijk dat je in heel korte tijd weer terugvalt en in een 2e of zelfs 3e burn-out terecht komt. Dit zorgt ervoor dat het hersteltraject veel langer en zwaarder wordt.

Burn out is een wake-up call, waar ben je mee bezig en wat kost je zo enorm veel energie?
Door goede begeleiding kan het wel eens één van de meest waardevolle momenten in je leven zijn. Het moment dat je jezelf realiseert dat je in één of meerdere oude patronen bent vastgelopen en dat jij NU de gelegenheid krijgt om voor jezelf alles op een rijtje te zetten en nieuwe stappen in je leven te gaan zetten.

 

Ik bied je een effectief traject wat speciaal per persoon op maat wordt opgesteld. Door eclectisch therapeutisch te werken kunnen stappen gezet worden op verschillende niveau’s en wordt gekeken naar de werkelijke oorzaak en daar wordt aan gewerkt.

Werkniveau’s:

  • Fysiek niveau
  • Mentaal niveau
  • Emotioneel niveau
  • Zielsniveau

Er wordt dus op veel diepere niveau’s gekeken naar de werkelijke oorzaak of oorzaken en kan dus ook veel oplossingsgerichter werken.